Az emberek elég gyakran néznek rám furcsán

Kedves Éva,

Nem is igazán tudom, hogy a megfelelő emberhez fordulok e.

Én már jocskán elmultam 30 éves de csk az elmult 1 - 1.5 évben jelenkeztek nálam a következő tünetek.

Gyakran 1 -2 percen belül elfelejtem , hogy mit hova tettem, gépelésnél gyakran felcserélem a betüket, sokszor a dolgokat félre értelmezem. Például ha valaki azt mondja nekem hogy 10 előtt találkozunk , elég gyakran úgy rögzül nálam hogy 10 után. Egy valamit akarok mondani mégis egy beszélgetés során teljesen más jön ki a számon, ezért az emberek elég gyakran néznek rám furcsán.

Rettenetesen szétszort és rendetlen lettem ami úgyszintén nem volt rám jellemző.

Sokszor ha elindulok egy a megszokottol eltérő helyre, és tudom , hogy mondjuk nem a megszokot helyen kell leszálnom, mégis sokszor arra ébredek, hogy már megint elfelejtettem hova is indultam.

Ez elég sok gondot és fejtörést okoz mostanság úgy a magán mint a munkahelyi életemben, hisz idönként így a munkámat 2-3 kell megcsináljam , míg végre jó lesz. Nem aval van gond hogy nem tudom mit kell csinálnom, vagyis megértem, mégis az agyamba valahogy rosszul rögzül.

Tudna erre valami tanácsot vagy javaslatot mondani, mert nem tudom kihez fordulhatnék.

Előre is köszönöm válaszát
EnLiza

Kedves Enliza!

A leírt tüneteket egészen különböző okok is kiválthatják. Lehet nagy stressz, kimerültség, magánéleti, munkahelyi aggodalmak krízisek következménye. De lehet a háttérben testi, idegrendszeri elváltozás is. Mivel korábban nem voltak ilyen panaszai, ezt mindenképpen tisztázni kellene. Ha elküldi elérhetőségét, ajánlok megfelelő szakembert.

Pusztai Éva